Sekarang nie saya sudaah bekerja di salah sebuah syarikat. Terus terang saya katakan, saya lebih suka dan cepat stim kalau melihat orang yanng sudaah berkahwin berbanding dng anak dara. Baik bini orang, janda atau Selepas saya balik dari oversea, saya di ajak bekerja oleh seorang rakan keluarga ku. So, saya dpt position yanng senior dalam companynya. Tugas di situ memerlukan saya selalu travel dan saya mmg entitle untuk Ketika itu saya sedang mengelamun menantikan bas yanng tak kunjung tiba.

Jadualnya sudah terlewat namun saya terus terpaksa menunggu krn ingin menghabiskan cuti bersama keluarga. Tiba-tiba saya tersentak oleh suara anak keciil yanng merengek Sudah pukul 6 petang. Yarna bergegas meninggalkan pejabat utk pulang ke rumah.

Dia tdk mahu sampai di rumah selepas maghrib. Pantas dia menuruni anak tangga and menuju ke keretanya yang diparkir di bahagian basement. Kisah lucah ini adalah first time saya kongkek dng anak murid ku. Di sebabkan sebagai penghibur selalu pulang lewat malam, kadang kadang pagi, saya memerlukan seorang yg bolehh dipercayai untukk melindungi diri saya dari bahaya Rikha dan Keval tinggal menyewa di sebuah kampung. Keval, yanng berumur 50 tahun dan bekerja sebagai buruh kontrak menebang hutan, seringkali masuk ke hutan sehingga berhari-hari lamanya, malah kadang-kala sehingga sebulan tak balik ke Seorang perempuan cantik berusia 25 tahun, Cerita lucah ini berdasarkan pengalaman aku di Singapura ketika aku kerja.

Nama aku Jerdi. Aku mempunyai seorang setiausaha dan dua orang kerani akaun dan audit. SetiausahakuElna seorang awek yg seksi dan manja.Cerita lucah ini bermula tahun tue spm ler, dlm kelas tue ader ler sorang gadis yg bodynya fuh. Namanya Inna dan kawan kawan panggil die Inna jer, body die macam pelakon filem blue yg saya tengok sewaktu saya cuti hunggu minggu lalu. Cuti penggal pun bermula mak, papa dan adik saya semuaya balik kampung tinggallah saya sorang2 dirumah.

Smbil tangan saya gosokkan batang saya yg keras ni. Akupun capai talipon dan terus call Inna, smbil mata ku sdang tonton filem blue, tangan ku sdang meramas batang pelir ku sendiri smbil mulut ku berbual dengaan Inna. Tiba2 Inna bertanya. Inna dengar semacam sahaja bunyi tu. Inna bertanya lagie takder orang ker dlm rumah saya ni? Inna tanya saya lagi. Aku pun kata datang ler. Aku terus duduk di sebelah dia. Saya tengak die macam tak tahan dahh ni.

cerita lucah melayu liwat bontot besar

Dan die pun terus pegang batang saya dan ramas batang aku. Saya terus buka baju dan seluar die dan baju kecik dengaan seluar kecik. Saya ok jer. Die terus kangkang di atas katil aku. Inna pun terus berbunyi dengaan bermacam bunyi.

Pancut Didalam Bontot Awek Stim

Inna ingin lagi. Inna pun jawab. Kalau tak tahan joloklah lubang bontot Inna ni. Sesudah betul betul basah saya terus masukkan batangku kedalam bontot. Saya pun sorong tarik. Inna pun apa lagi.Hot Promo Dari SaranaPelangi!!! Untuk informasi lebih lanjut silahkan hubungi kami di www. Bodoh 45tahun Bole koyak?! Dah Ada Suami pula. Awal cerita nama Kak laili tetiba Nak abis cerita jadi Milah pula? Syg ni anak. Daftar ituDewa Minimal Deposit Rp.

Di umur 45 kak Laili baru dapat syereet hingga darah dari kemaluannya menitis ke lantai Thank you very much for seeing good information. Girl yg horny bleh wsap abg Laguqq adalah situs bandarq dominoqq sakong dan poker online terpercaya di indonesia dengan minimal deposit Rp Looking for sex buddy area Perak or sekitar girls only. Nama saya Fahmi, umur Pls pm di Kunjungi Juga Blogspot Resmi Kami? Sy afiq adwan nak cari isteri n janda dan awek org pun blh klu sudi nak sekendal dgn sy ni siapa sudi PM je sy Post a Comment.

Kisah Kak Laili Kena Rogol.

Suami Mencuba Pantat Bohsia Virgin Kisah Lucah

Newer Post Older Post Home. Subscribe to: Post Comments Atom. Popular Posts. Cerita Seks Salmah. Salmah menghulurkan du Cerita Cikgu Amira Yang Kuat Seks Tag: cerita lucah,cerita seks melayu,melayu boleh,melayu lucah,cikgu suraya,cerita bokep,lucah melayu,b Aku kerja sebagai setiausaha di sebuah syarikat swasta.

Main Dalam Khemah Masa Camping 2. Main Dalam Khemah Masa Camping 2 Tag: cerita lucah,cerita seks melayu,melayu boleh,melayu lucah,cikgu suraya,cerita bokep,lucah melayu,budak Kisah Kak Laili Kena Rogol Tag: cerita lucah,cerita seks melayu,melayu boleh,melayu lucah,cikgu suraya,cerita bokep,lucah melayu,budak se Kali Pertama Buat Seks.

Mereka berdua sudah lama Main Dengan Bapa Mertua. Main Dengan Bapa Mertua Tag: cerita lucah,cerita seks melayu,melayu boleh,melayu lucah,cikgu suraya,cerita bokep,lucah melayu,budak sekolah All Rights Reserved.Agak lama jugak aku peram entry nie.

Saya seorang isteri, berusia 24 tahun dan baru berkahwin bulan Julai yang lalu. Sebelum berkahwin saya telah jatuh cinta dengan suami orang yang berusia 39 tahun. Dia juga telah mempunyai 4 orang anak. Memang aku stim dekat Sarinah. Tak perlu aku nak cerita panjang bagaimana aku kenal dia. Yang pastinya dia adalah bini orang yang tua 6 tahun dari aku dan dilahirkan pada tahunsurirumah sepenuh masa dan mempunyai 4 orang anak.

cerita lucah melayu liwat bontot besar

Aku terburu2 ke stesen keretapi. Whistle dah bunyi. Naik sembarang gerabak. Seorang pemuda dipintu menghisap rokok. Aku senyum eksen pandai dan jalan ke kiri. Tak jumpa pula tempat aku. Terpaksa patah balik.

Cerita Seks Lucah Melayu

Jumpa dia dan senyum lagi. Hai, aku Zafri, lebih mesra dipanggil Zack. Aku nak ceritakan pengalaman pertama aku dalam seks. Well, dulu aku study kat sebuah IPT di ibu kota ni, tapi sekarang dah dua tahun lebih aku kerja sebagai Pegawai Pemasaran di sebuah company […]. Cerita ini adalah kisah yang benar-benar berlaku dalam hidup ku ini.

Aku bercerita berdasarkan pengalaman ku sendiri. Aku berani bersumpah apa yang aku ceritakan ini semuanya benar belaka bukanya rekaan. Apa yang aku harapkan agar pembaca semua mengambil ikhtibar dari […]. Saya berumur 40an, mempunyai isteri dan 4 orang anak. Kini saya menjalan perniagaaan menjual dan servis komputer.

cerita lucah melayu liwat bontot besar

Cukuplah intro setakat itu. Isnin lebih kurang 10 pagi saya menerima panggilan talipon dari pelanggan baru meminta datang ke rumahnya untuk servis komputernya […]. Join kami di telegram klucah untuk mendapatkan gambar2 terbaru dan cerita2 terbaru setiap hari.

Skip to content. By : Syakilla Maisara June 14, June 14, Melayu Leave a Comment on Fika Tudung. Melayu Leave a Comment on Athirah. By : Syakilla Maisara April 15, April 15, By : Syakilla Maisara April 10, April 10, By : Syakilla Maisara January 22, January 22, Well, dulu aku study kat sebuah IPT di ibu kota ni, tapi sekarang dah dua tahun lebih aku kerja sebagai Pegawai Pemasaran di sebuah company […] View the post.

Apa yang aku harapkan agar pembaca semua mengambil ikhtibar dari […] View the post. Isnin lebih kurang 10 pagi saya menerima panggilan talipon dari pelanggan baru meminta datang ke rumahnya untuk servis komputernya […] View the post.Monday, 4 August Selamat Hari Raya. Bila sebut pasal raya semua orang gembira. Aku paling happy time raya sebab boleh gathering ramai-ramai ngan sepupu-sepupu aku yang hot. Aku satu-satunya cucu tok wan yang tinggal ngan tok wan kat kampung. Parent aku kerja kat Dubai, dulu aku stay ngan dorang, tapi lepas atuk aku meninggal and takder sape-sape yang nak jaga tok wan, aku pon duk ngan tok wan and bertukar sekolah kat kampung plak.

Walaupun aku baru 16 tahun, tapi memang aku dah advanced pasal sex ni. Aku dah start main puki sejak umur 13 tahun lagik. Lagi pun kat kampung aku, budak-budak perempuan sekolah memang tergila-gila kat aku, muka kacukan arab melayu, atlit plak tu. So body aku memang kekar lah. Raya tahun ni memang aku rasa terlebih meriah, mak teh aku balik satu family.

Mak su aku pon balik gak. Mak ngan ayah aku jer yang tak dapat beraya kat kampung sebab terpaksa bertugas. Umah tok wan memang banglow besar kat kampung tu.

Melayu Melayu Main Bontot Besar

Kalau pasal bilik tak jadi masalah kalau semua anak-anak tok wan balik balik pon, masih ada balance dua bilik kosong untuk tetamu. Sambutan raya memang tersangat meriah. Aku yang paling happy kot. Dapat jumpe ngan sepupu aku Nana, merangkap skandal aku. Nana sebaya ngan aku, hubungan kami memang rapat sejak kecik sampai membawa ke ranjang. Aku pon dah terlupa macam mana aku bleh main ngan dia mula-mula dulu.

Aku yang tebuk dara dia. Nana ni anak mak teh aku.Post a Comment. Satu hari aku pergi ke rumah makcikku dengan niat nak skodeng dia, aku pun naik slow2 ke atas rumah. Dadaku berderau bila sampai atas rumah, kelihatan sekujur tubuh makcikku sedang tidur di atas katil tepi bilik.

Dia memakai baju t shirt fit putih menampakkan susuk tubuhnya serta kopeknya yg menampakkan lurah dada dan kain batik yang tersingkap paras peha di sempadan punggungnya.

Dia tidur meniarap. Dadaku berdebar2 melihatkan rezeki di depan mataku. Aku tau makcikku ni jenis tidur mati melalui pengalamanku yg dulu2. Konekku mula mengeras berdenyut2 dalam seluar, lalu aku pun keluarkan konekku yg mula mengeluarkan maziku lalu aku hampiri tubuhnya. Aku usha pehanya sedekat mungkin, wah putihnya seluruh pehanya menaikkan nafsuku.

Bontotnya yg besar menyebabkan konekku semakin berdenyut kencang. Aku tak mampu menahan gersang lagi, perlahan aku sentuhkan konekku yg mengeras itu ke punggungnya, dan sebaik terkena punggungnya, ahhhhh konekku mengeras dengan sangat kuat, dan aku terasa nikmat yang amat sangat menjalar ke tubuhku. Dia masih tidak memberi reaksi, bagus.

Puas menembap bontotnya, aku kemudiannya menembap pehanya pula, dan perlahan aku menggeselkan konekku di pehanya yg putih gebu itu, terasa licin pehanya. Aku dah tak mampu menahan gejolak nafsuku, aku ingin melepaskan air nafsuku pada tubuhnya, dan sebaik sahaja aku menembap pehanya kali terakhir, kelihatan konekku mengejang2 laju dan, ahhhhh!!!

Air maniku memancut-mancut di pehanya yang putih itu. Aku memejamkan mataku menikmati setiap pancutan nikmat yg aku bayangkan berlaku di dalam rahimnya. Selesai memuaskan nafsuku, aku perhatikan air maniku yg meleleh di pehanya. Aku harap ia akan kering sebelum makcikku bangun. Aku pun beredar dengan slow2 dalam kepuasan. No comments:. Newer Post Older Post Home. Subscribe to: Post Comments Atom.Cerita Seks Salmah.

Cerita Lucah: Salmah. Aku kerja sebagai setiausaha di sebuah syarikat swasta. Kalau korang nak tau, semua pekerja perempuan di tempat aku kerja memang gilakan bos aku ni. Kali Pertama Buat Seks. Umur aku sekarang ni dah 26 tahun dan sudah bekerja disalah sebuah syarikat swasta yang terkenal diseluruh Malaysia. Macam remaja-remaja lain, aku pun ada gak pengalaman yang tak boleh aku lupakan masa aku remaja dulu.

Kisah ni terjadi masa aku di tingkatan 5. Masa ni aku baru mula serius bercinta dengan pakwe aku ni. Umur aku 17, umur dia Masa ni dia study kat salah sebuah IPT, biasalah kan, pakwe aku ni pandai ayat, kalu setakat budak umur 17 macam aku ni mesti boleh makan punya…anyway, masa mula-mula kawan kami ayik dating dulu tapi lepas tu, dia dah mula berani pegang tangan, both of us rajin naik bas pergi dating jauh-jauh sikit sebab kalau dekat town sendiri nanti terserempak dengan sedara-mara.

Aku pun dah jadi macam ketagih benda-benda macam tu and sometimes aku yang minta. Satu hari ni, masa tu aku dah habis SPM, dia ajak aku pergi kat rumah bujan dia, aku pun masa tu tak berapa boleh pikir lagi pun terus tak menolak, sampai kat sana aku tengok rumah tu sunyi saja, housemate dia semua dah balik.

Dia ajak aku masuk, aku ngikut aja. Dia tutup pintu dan senyum kat aku…mula-mula dia lepak dulu. Dia pegang belakang tengkukku dan meneruskan ciuman ke leher dan belakang telinga, aku jadi makin hanyut, kemudian tangannya dimasukkan ke dalam t-shirt dan kali ini tangannya mula naik turun meraba bahgian belakangku, kemudian cakuk braku dibuka tangnnya mula berubah kehadapan dan meramas breastku, kemudian dia menolak aku unntuk bering di atas lantai dan menyelak bajuku hingga manampakkan breastku lalu terus dihisapnya nipple aku sehingga aku betul-betul hilang arah.

cerita lucah melayu liwat bontot besar

Seluruh badanku dicium dan dijilat dan bertubi-tubi dia menghisap nippleku, tangnnya pula sudah meraba masuk ke dalam jeans ku dia kemudian membuka butang jeansnya, aku mula menarik t-shirtnya keatas memberi isyarat supaya dia membuka bajunya, dia tidak membantah, semasa dia membuka butang seluarku, aku juga melakukan perkara yang sama ke atasnya.

Dengan kerjasama kedua-dua belah pihak maka kami berdua tidak dilindungi seurat benang serentak. Dia turun kebawah dan mula mencium cipapku, dia mula finggering dengan dua jarinya, aku makin hanyut seperti terapung-apung diudara. Aku kemudian meminta di memsukkan 3 jari untuk aku merasa lebih puas.

Dia menghulurkan senjatanya ke sasaran buat kali kedua, kali ini dia berjaya memasukkan separuh daripada senjatanya ke dalam lubang ku. Aku berjumpa dengan pakwe baru yang sekuliah denganku…orangnya baik dan beriman, aku belum melakukan apa-apa dengan pakweku yang baru ni, paling teruk, pegang tangan je, tu pun amat jarang sekali…. Dia kata semua manusia ada buat salah, benda tu dosa besar, tapi kalau bertaubat dan tekad takkan buat lagi secara haram insyallah Allah s.

Sejak berkawan dengannya aku rasa aku lebih banyak mendekati diri dengan Islam dan aku rasa sepatutnya, sesiapa yang ketagih tentang s!

Scene Panas Amar Baharin dan Tiz Zaqyah Tersebar - Drama Melayu - Akadku Yang Terakhir

Ingatlah, Allah s. Zina adalah dosa besar… elakanlah dirimu dari terjebak kedalamnya. Bibirnya turun lagi ke dadaku bila selesai membuka baju ku. Aku cuba menikmati permainan orang tua ini. Mereka berdua sudah lama bercinta, sejak dari sekolah menengah lagi. Nadia seorang setiausaha di sebuah syarikat swasta, mempunyai paras rupa yang amat jelita, dengan potongan badan yang amat memberahikankan, 36D Manakala Farid pula seorang pegawai di sebuah bank di ibu negara.

Farid juga tidak kurang segak dan kacak. Jika dilihat dari luaran, mereka berdua ibarat pinang dibelah dua. Mereka berdua dibesarkan dengan cara kebaratan oleh ibu bapa mereka. Nama saja Melayu dan Islam, berdua tidak pernah solat dan puasa, cuma mereka tidak minum arak. Malah sejak mereka bercinta daripada tingkatan empat lagi, iaitu ketika mereka berusia 16 tahun, mereka sudah kerap menikmati persetubuhan.

Farid bertuah dapat memiliki dan menikmati badan montok dan mantap Nadia yang menjadi rebutan ramai ketika di sekolah, universiti, mahupun di pejabat. Nadia menyerahkan cipap tembam dan dubur ketatnya untuk dinikmati Farid atas dasar cinta. Malah dia rela jika Farid membuntingkannya kerana dia tahu Farid akan sentiasa bersamanya.